Novosti
Vijesti : POTPISAN UGOVOR ZA PROMOCIJU TURISTIČKE PONUDE 9/28/2021
Tags: -

U utorak, 28. rujna 2021. godine na Seoskom imanju Kezele u Šumećanima direktorice turističkih zajednica s tvrtkom Viagemit d.o.o. potpisali su Ugovor o pružanju IT usluge za promociju turističke ponude destinacije Moslavina.

Potpisivanje spomenutog Ugovora nastavak je suradnje turističkih zajednica s područja Moslavine; TZ Grada Kutine, TZ Grada Ivanić-Grada, TZ Grada Čazme, TZ Sjeverna Moslavina i TZ Grada Popovače, a sve s ciljem ujedinjavanja promidžbenih aktivnosti radi povećanja prepoznatljivosti Moslavine kao jedinstvene turističke destinacije.

U okviru provedbe projekta suradnje „Turizmom razvijamo područje“, kojeg provodi LAG „Moslavina“ u suradnji s još pet kontinentalnih LAG-ova, izrađuje se Brand strategija regije Moslavina. Jedan od komunikacijskih i promidžbenih kanala Strategije bit će i nova web stranica regije Moslavine, koja će na jednom mjestu predstavljati i objedinjavati turističku ponudu Moslavine. Kako bi web stranica bila funkcionalnija, direktorice TZ-ova su sklopile Ugovor s tvrtkom Viagemit d.o.o. o pružanju dodatnih IT usluga za promociju turističke ponude Moslavine. Usluge se odnose na korištenje postojeće funkcionalnosti rješenja TourExplorer, platforme za digitalnu transformaciju turističke ponude, s mogućnošću direktnog bukinga i upita za postojeće turističke proizvode i usluge. Takva bi interaktivna web stranica bila dobar benefit za turističke dionike Moslavine koji imaju ponudu koja se može predstavljati, pa i prodavati na takvoj platformi. Sama tvrtka pruža potpunu podršku i edukaciju dionicima, koji će dobiti licence, a koko bi mogli nakon stavljanja u funkciju iste, nadopunjavati i mijenjati potrebne informacije.

Svi prisutni turistički dionici smatraju da se samo zajedničkom promidžbom i objedinjavanjem ukupne ponude Moslavine, može napraviti jači iskorak u brendiranju Moslavine kao regije, kako bi ona postala prepoznatljiva turistička destinacija, za domaće turiste, ali i šire.

 

 

 

 

 

 

 

 
Rating: No rating yet Return