Novosti
Vijesti : POZIVNICA 5/20/2024
Tags: -

POZIVNICA

 

Pozivaju se svi zainteresirani na konferenciju „Poljoprivreda 21. stoljeća“ koja će biti održana 24. svibnja 2024. godine (petak), s početkom u 9 sati u Multimedijalnoj dvorani Centra za posjetitelje Natura 2000, Kolodvorska ulica 2, u Garešnici.

 

Konferencija se provodi u sklopu aktivnosti Višegodišnjeg indikativnog akcijskog plana Nacionalne mreže Zajedničke poljoprivredne politike 2023.-2027.

Konferenciju organizira Lokalna razvojna agencija – Poduzetnički centar Garešnica d.o.o. u suradnji s partnerima LAG Moslavina, OPG Balja, OPG Žabić Matija i Udruga ruralnog turizma Hrvatske.

 

Na  poljoprivrednoj konferenciji sudionike očekuju stručna predavanja  o mogućnostima sufinanciranja razvojnih projekata iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske.

Sudionici će kroz stručna predavanja imati prilike saznati i o digitalnim i pametnim rješenjima koja danas automatiziraju i pospješuju poljoprivrednu proizvodnju te sudjelovati na panel raspravama o aktualnim pitanjima i mogućim rješenjima u sektoru poljoprivrede.

Konferencija je sufinancirana sredstvima Europske unije, Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, u okviru Poziva za podnošenje prijedloga aktivnosti Nacionalne mreže Zajedničke poljoprivredne politike za 2023. godinu.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta sudjelovanje je potrebno potvrditi, pozivom na broj telefona 043/214-416.

Program konferencije nalazi se u prilogu.

Vidimo se!

 

 

                                   

 
Rating: No rating yet Return