Novosti
Vijesti : Održana radionica za 8. LAG Natječaj 4/14/2023
Tags: -

Dana 13. travnja 2023. godine LAG "Moslavina" organizirao je informativnu radionicu namijenjenu potencijalnim prijaviteljima na 8. LAG Natječaj za TO 1.1.1. "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava".

Predstavljanje LAG Natječaja održala je Anica Lenart, voditeljica LAG-a. Potencijalnim prijaviteljima predstavila je osnovne informacije o Programu ruralnog razvoja te o LAG Natječaju koji je trenutno raspisan. Predstavljeni su uvjeti prihvatljivosti nositelja projekata, prihvatljive aktivnosti, kriteriji odabira projekata te procedure i način kod prijave za TO 1.1.1., a koji se odnosi na „Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“, SO od min 6.000 € (za sektor voća i povrća) / 8.000 € (za ostale sektore). Također je predstavljena i pokazana dokumentacija potrebna za prijavu na Natječaj.

Rok za podnošenje prijave projekata bit će od 18.4.2023. do 18.5.2023. godine. Prihvatljivost nositelja projekta te sva potrebna dokumentacija i ostale potrebne informacije o načinu prijave mogu se pronaći ovdje.

 
Rating: No rating yet Return