Novosti
Vijesti : DOBAR TEK U MOSLAVINI! 3/23/2023
Tags: -

U srijedu, 22. ožujka 2023. godine u prostoru objekta Hotel Kutina u Kutini, od 10,30 sati održana je treća po redu radionica aktivnosti „Dobar tek u Moslavini!“, a koja se provodi u sklopu projekta suradnje „Okusi domaće!“. Na radionici je prisustvovalo 24 sudionika koje su činili predstavnici ugostiteljskih objekata sa područja regije Moslavine, zatim predstavnici gradova i općina, te javnih ustanova sa područja LAG-a „Moslavina“ i djelatnice LAG-a.

 

Cilj radionice bio je potaknuti konstruktivnu raspravu među sudionicima, te istaknuti važnost promocije molavačke kuhinje i moslavačkih jela, kao i načine promocije istih putem  izrade promotivne moslavačke kuharice i ostalih popratnih događanja. Predstavnica Hotela Kutina, gđa Vesna Svoboda Glavica, nakon pozdravne riječi prisutnima je predstavila bogatu ponudu tradicionalnih jela moslavačke kuhinje Hotela Kutina, a koju su sudionici imali priliku kušati.

 

Nakon toga Voditeljica LAG-a Moslavina Anica Lenart prisutnima je predstavila projekt „Okusi domaće!“, kao i podaktivnost „Dobar tek u Moslavini“, a Božica Brkan i Danijela Crnjak Andri, suradnice u provedbi aktivnosti, iznijele su procjenu trenutne gastronomske ponude tradicionalnih moslavačkih jela na području LAG-a „Moslavina“, te istaknule važnost međusobne suradnje ugostitelja.

 

Na samom kraju događanja prisutni sudionici imali su priliku degustirati neka od tradicionalnih jela moslavačke kuhinje.

 

 

 

 

 
Rating: No rating yet Return