Novosti
Vijesti : Otvorene prijave za sajam na Bučijadi 8/8/2022
Tags: -

Turistička zajednica Grada Ivanić-Grada objavljuje poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje na prodajnom sajmu na 18. Bučijadi u Ivanić-Gradu 1. i 2. listopada 2022.

 

Prijave su otvorene od 1.8. do 1.9.2022. godine.

 

Uz ispunjen obrazac prijave (Prijavnica) potrebno je dostaviti i sljedeću dokumentaciju:

 

  • pravne osobe – izvadak iz sudskog registra (ne stariji od 3 mjeseca)
  • obrtnici – izvadak iz obrtnog registra, obrtnica ili rješenje o upisu u obrtni registar (ne stariji od 3 mjeseca)
  • udruge – rješenje državne uprave o registraciji ( ne starije od 3 mjeseca)
  • obiteljska poljoprivredna gospodarstva – rješenje o upisu u upisnik obiteljskih gospodarstava ili rješenje za Upis u upisnik dopunskih djelatnosti na OPG-u (ne starije od 3 mjeseca)
  • domaća radinost – rješenje o upisu domaće radinosti (ne starije od 3 mjeseca)
  • slobodna zanimanja – rješenje o upisu u registar djelatnosti kod nadležnog tijela ili potvrdu o članstvu u nekoj od strukovnih udruga (HDLU, ULUPUH, LUV itd.) (ne starije od 3 mjeseca)
  • obveznici plaćanja trošarine – rješenja o obvezniku plaćanja trošarine (za prodaju alkohola i alkoholnih pića)
  • humanitarne organizacije – rješenje/dokaz o obavljanju humanitarne djelatnosti
  • fotografiju vlastite kućice (max veličine 3 x 2m)

 

Prijavu i popratnu dokumentaciju je potrebno poslati pismenim putem najkasnije do 1.9.2022. na adresu:

 

TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili

e-mail: info@bucijada.hr

 

PRIJAVE PRISTIGLE NAKON 1.9. 2022., PRIJAVE BEZ FOTOGRAFIJE (ukoliko izlažete na vlastitom štandu), NEPOTPUNE I NEOVJERENE PRIJAVE NEĆE SE RAZMATRATI.

 

Odluka o odabiru izlagača bit će objavljena 9.9.2022.

 

Izlagači su dužni prodajna mjesta i štandove prigodno urediti i ukrasiti bučama. Ocjenjivačka komisija izabrat će najljepše uređeno mjesto ili štand na Bučijadi te izlagača nagraditi.

 

Ujedno Vas obavještavamo da će se vršiti izbor najmanje, najveće i najoriginalnije buče tako da svoje primjerke možete dostaviti Ocjenjivačkoj komisiji u nedjelju 2. listopada od 9 do 10 sati na info pultu.

 

Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, zimnica) moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja, a stolove prekriju bijelim stolnjacima.

 

 

Odabrani izlagači su dužni uplatiti najam izlagačkog prostora u iznosu od 600,00 kn + PDV prema Komunalnom centru d.o.o. Ivanić-Grad do 20.9.2022. O procesu plaćanja odabrani izlagači će biti obaviješteni pismenim putem.

 

Ako manifestacija bude otkazana prije samog početka, Komunalni centar d.o.o. se obvezuje vratiti izlagačima cjelokupan iznos plaćenog zakupa u roku od 30 dana od dana donošenja Odluke o otkazivanju manifestacije. Ako se manifestacija otkaže nakon što je već započela Komunalni centar d.o.o. se obvezuje vratiti izlagačima iznos u vrijednosti otkazanih dana.

 

Grad Ivanić-Grad će na prodajnim lokacijama iz tablice osigurati odgovarajući električni priključak, troškove postave električnog priključka i utroška električne energije. Također Organizator osigurava čišćenje površina s odvozom otpada.

 

Radno vrijeme lokacija:

Obavezno: subota 9 – 18 sati i nedjelja 9 – 18 sati

 

Radno vrijeme može biti korigirano sukladno preporuci Stožera civilne zaštite Grada Ivanić-Grada, kao i preporuci Stožera civilne zaštite Zagrebačke županije te Republike Hrvatske.

 

Izlagač može preuzeti lokaciju 1.10. od 7 sati dužan ju je osloboditi od osoba i stvari nakon radnog vremena do 19 sati.

 

Izlagač je dužan obavljanje djelatnosti uskladiti sa svim relevantnim zakonskim propisima  i podzakonskim aktima republike Hrvatske koji se odnose na istu i u te svrhe, a svom trošku ishoditi sve eventualne dozvole, ateste i odobrenja nadležnih tijela za obavljanje djelatnosti na zakupljenoj površini.

 

Izlagač osigurava potrebnu opremu za rad i odgovoran je za sigurnost rada, radnika koji rade i sigurnost kupaca i prolaznika. Također, osiguranje izložaka i asortimana na manifestaciji u obvezi je izlagača i za iste Organizator ne snosi nikakvu odgovornost.

 

Veselimo se zajedničkom susretu na 18. Bučijadi u Ivanić-Gradu!

 
Rating: No rating yet Return