Novosti
Vijesti : Moslavina - Skrivena zemlja 4/12/2022
Tags: -

U srijedu, 20. travnja 2022., u Moslavačkoj priči u Maloj Ludini, održat će se konferencija za medije i javno predstavljanje dva velika projekta u turizmu "Izrada strategije brendiranja destinacije Moslavina" i "Digitalizacija turističke ponude Moslavine". LAG „Moslavina“ je navedene projekte uspješno proveo u suradnji s turističkim zajednicama Čazma, Ivanić-Grad, Kutina, Popovača i Sjeverna Moslavina.

 

Konferencija za medije i javno predstavljanje projekata ujedno će biti početak manifestacije Moslavina - Skrivena zemlja koja je posvećena predstavljanju turističkih sadržaja destinacije Moslavine, a održat će se u razdoblju od 20. do 24. travnja 2022. 

 

U središtu Moslavine nalazi se Moslavačka gora, koja je nekad bila otok u Panonskom moru. Kad se more povuklo, iza sebe je ostavilo bogatstvo rijeka, močvara, plodne zemlje te izvora nafte. Zato u Moslavini danas uživamo u prekrasnoj zaštićenoj prirodi i njenim zelenim oazama. Plodno tlo Moslavine dalo nam je Škrlet, autohtonu vinsku sortu svjetskog potencijala. Vinova loza na Moslavačkoj gori uspijeva već tisuću godina, a ovdje se krije još puno mističnih tajni i priča. Cijela gora okružena je srednjovjekovnim utvrdama zbog kojih je poznata kao “Zaprta gora”.

 

Otkrijte ovu skrivenu zemlju, doživite okuse Škrleta, aktivan odmor na Moslavačkoj gori, šarolike gastronomske okuse, tradiciju, baštinu i arhitekturu.

 

Pridružite se kao posjetitelji, turisti ili putnici istraživači te ostvarite posebne pogodnosti na području cijele regije.

 

Detalje možete pogledati na sljedećim poveznicama:

https://www.facebook.com/moslavinatravel
https://fb.me/e/2mO5Rl7Gs

 

 
Rating: No rating yet Return