Novosti
Vijesti : Održane radionice - Brendiranje Moslavine 3/30/2022
Tags: -

U organizaciji LAG-a „Moslavina“ i turističkih zajednica Moslavine (Ivanić-Grad, Čazma, Popovača, Kutina i Sjeverna Moslavina) održane su dvije edukativne radionice namjenjene turističkim subjektima na području regije Moslavine, a s ciljem digitalizacije turističke ponude Moslavine kroz digitalnu online platformu https://moslavina.travel

Navedena digitalizacija dio je projekta "Brendiranje destinacije Moslavina" kojim je cilj stvoriti jedinstveni vizualni identitet naše destinacije, te objediniti regionalnu turističku ponudu u jedinstvenu i prepoznatljivu turističku destinaciju.

Na edukacijama je prisutnim predstavnicima turističkih subjekata prikazano kako koristiti softversko rješenje TourExplorer putem kojeg mogu uređivati prikaz svog subjekta na platformi, a ujedno i kako koristiti rezervacijski sustav putem kojeg su na platformi posjetiteljima iste omogućene online rezervacije i upiti za ponudu. 

Zahvaljujemo svima koji su se odazvali radionicama, a za one koji to nisu bili u mogućnosti, 31.3.2022. godine održat će se webinar putem aplikacije Zoom.

 
Rating: No rating yet Return