Novosti
Vijesti : Digitalni katalog seoskog turizma RH 3/9/2022
Tags: -

Obavještavamo Vas da je u izradi prvi Digitalni katalog seoskog turizma Republike Hrvatske koji svim pružateljima usluga seoskog turizma (poljoprivredni proizvođači koji se bave pružanjem turističkih i ugostiteljskih usluga) nudi mogućnost besplatne promocije na domaćem i inozemnim tržištima putem web stranice Hrvatske turističke zajednice Croatia.hr.

To su primjerice kušaone/vinotočja, vinarije, izletišta, rančevi, salaši, etno sela, ruralni objekti za smještaj i slično.

 

Digitalni katalog je zajednički projekt Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice koji ima za cilj prikupiti podatke o pružateljima usluga i omogućiti njihovu besplatnu promociju. U 2021./2022. godini, Udruga ruralnog turizma Hrvatske je uz potporu Ministarstva turizma i sporta, lokalnih akcijskih grupa i turističkih zajednica  provela 42 terenske radionice o seoskom turizmu i upisu u Digitalni katalog putem web-aplikacije moj-seoski.hr u namjeri da se što više pružatelja usluga upiše u isti.

 

S obzirom na to da dio članova LAG-a Moslavina koji imaju pravo upisa nije bio u mogućnosti prisustvovati terenskoj radionici, ovom prilikom Vas pozivamo na upis u Digitalni katalog kako biste stvorili uvjete za svoju besplatnu promociju na domaćem i inozemnim tržištima. Uz besplatnu promociju, podaci objavljeni u Digitalnom katalogu na raspolaganju su gostima i turistima te turističkim agencijama iz Hrvatske i svijeta što Vam zasigurno može pomoći u povećanja vidljivosti i privlačenju većeg broja gostiju i turista.

Primjere do sada upisanih pružatelja usluga seoskog turizma po turističkim klasterima možete vidjeti ovdje.

Da biste se što lakše i brže upisali dostavljamo Vam PPT prezentaciju s terenskih radionica, osnovne informacije o Digitalnom katalogu te Upute za korisnike.

Za sve informacije i eventualnu pomoć oko upisa, slobodno se obratite voditeljici udruge ruralnog turizma Hrvatske Aleksandri Kuratko Pani na e-mail udruga.rth@gmail.com ili telefon 095 5422 225.

 

Digitalni katalog seoskog turizma - osnovne informacije

Seoski turizam - terenske radionice

Upute za korisnike - moj-seoski.hr

 
Rating: No rating yet Return