Novosti
Vijesti : Animacija na Gradskoj tržnica Garešnica 11/23/2021
Tags: -

U utorak, 23. studenog 2021. godine na Gradskoj tržnici Grada Garešnice održana je animacijska aktivnost LAG-a „Moslavina“ u sklopu redovnog tržnog dana od 8 do 12 sati. Kroz izložene materijale i od samih djelatnica, svi zainteresirani građani su mogli dobiti informacije o misiji, viziji i ciljevima LAG-a „Moslavina“, iznosima i broju provedenih projekata te provedenim aktivnostima u obračunskom razdoblju.

 

Provođenjem ovakve vrste animacije, LAG „Moslavina“ ima za cilj potaknuti suradnju i osmišljavanje novih aktivnosti koje doprinose razvoju i napretku Moslavine te osmišljavanje ideja i inovacija za unaprjeđenje gospodarstva i poljoprivrede.

Zaposlenice su zainteresiranim građanima i poljoprivrednim proizvođačima dijelile promo materijale LAG-a „Moslavina“, a sve kako bi animirali stanovništvo i upoznali zainteresirane građane s trenutnim aktivnostima LAG-a te LAG natječajima. Također, uz LAG „Moslavina“ animacijsku aktivnost je proveo i PC Garešnica, budući da su i jednima i drugima aktivnosti usmjerene na poljoprivredne proizvođače i njihove djelatnosti na navedenom području.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Rating: No rating yet Return