Novosti
Vijesti : Ispitivanje mišljenja o digitalnoj pismenosti 11/22/2021
Tags: -

Mreža za razvoj digitalne pismenosti poziva sve zainteresirane članove LAG-a "Moslavina" na ispunjavanje upitnika o digitalnoj pismenosti. Naime, Mreža za razvoj digitalne pismenosti, provodi ispitivanje mišljenja o digitalnoj pismenosti u ruralnim sredinama, s ciljem ispitivanja javnog mnijenja o digitalnoj pismenosti među zaposlenicima i članicama lokalnih akcijskih grupa te ostalim ruralnim dionicima, starijima od 15 godina. 

 

Mreža za razvoj digitalne pismenosti formirana je potkraj 2020. godine s općim ciljem jačanja međusektorske suradnje i izgradnje kapaciteta dionika iz civilnog, javnog i privatnog sektora za istraživanje i razvoj digitalnog društva u Hrvatskoj. Mreža će provoditi znanstvena istraživanja, na temelju istraživanja davati preporuke razvoja javnih politika, te ispitivati potrebe i razvijati ljudske potencijale nužne za njihovu provedbu.

 

Pokretači Mreže su Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet organizacije i informatike, Sveučilište Sjever, Institut za javne financije, Visoko učilište Algebra, Centar tehničke kulture Rijeka, ODRAZ - Održivi razvoj zajednice, Institut za razvoj i inovativnost mladih, Hrvatski informatički zbor, Hrvatski savez informatičara, Udruga hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja, Hrvatska udruga poslodavaca, Udruga „Dobar dan“ i Telecentar.

 

Mreža je otvorena za članstvo organizacija, ustanova, tvrtki i lokalnih samouprava zainteresiranih za suradnju na održivoj digitalnoj transformaciji hrvatskog društva.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Upitniku pristupite OVDJE: Ispitivanje mišljenja o digitalnoj pismenosti u ruralnim sredinama

 

Unaprijed zahvaljujemo na sudjelovanju i doprinosu. 

 

 

 

 
Rating: No rating yet Return