Rezultati Oznaka

JAVNI POZIV – IZRADA LOKALNE RAZVOJNE STRATEGIJE LAG-a MOSLAVINA

Lokalna akcijska grupa „Moslavina“ je u procesu izrade Lokalne razvojne strategije LAG područja do 2020. godine kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz dostupnih izvora, prvenstveno vezanih uz Program ruralnog razvoja. U tijeku su i radionice pa vas pozivamo da doprinesete razvoju svog područja te svojim prijedlozima i idejama pomognete u izradi Strategije.

Nakon radionica koje se organiziraju u Kutini, Garešnici, Čazmi i Ivanić-Gradu, LAG Moslavina organizira objedinjenu radionicu za cijelo LAG područje koja će se održati u petak, 19.02.2016. godine, u sali za sastanke Gradske tržnice u Kutini, od 13,00 sati.

Poziv za isto je na ovom linku.

Počinju radionice za izradu Lokalne razvojne strategije

Obavještavamo Vas da LAG Moslavina počinje s radionicama za potrebe izrade nove Lokalne razvojne strategije LAG-a područja.

Prve četiri radionice održavaju se na četiri lokacije (Kutina, Garešnica, Čazma i Ivanić-Grad) kako bi omogućili što većem broju zainteresiranih članova i stanovnika LAG područja da prisustvuju istima te svojim prijedlozima i idejama doprinesu izradi kvalitetnije strategije koja odražava stvarno stanje potreba i koja će na taj način doprinijeti boljem razvoju Moslavine.

Radionica za potrebe područja Kutine, Lipovljana, Popovače i Velike Ludine će se održati u četvrtak, 11.02.2016. u Kutini od 12,00 sati. Poziv sa detaljima na ovom linku.

Radionica za potrebe područja Garešnice, Hercegovca i Velike Trnovitice će se održati u petak, 12.02.2016. u Garešnici od 13,00 sati. Poziv sa detaljima na ovom linku.

Radionica za potrebe područja Čazme, Kloštar Ivanića i Dubrave će se održati u ponedjeljak, 15.02.2016. u Čazmi od 12,00 sati. Poziv sa detaljima na ovom linku.

Radionica za potrebe područja Ivanić-Grada i Križa će se održati u utorak, 16.02.2016. u Ivanić-Gradu od 11,00 sati. Poziv sa detaljima na ovom linku.

Ovom prilikom također najavljujemo da će se objedinjena radionica za cijelo područje LAG-a Moslavina održati u petak, 19.02.2016. u sali Gradske tržnice Kutina, pored ureda LAG-a od 13,00 sati.

Nadam se da ćemo zajedničkim snagama bolje doprinijeti razvoju naše nam Moslavine!

Veselimo se zajedničkom radu!

LAG Moslavina

Poziv na radionicu g. Alena Mirića

Kako bi Vam ova godina bila što uspješnija, udruga Impetus organizira radionicu „Kako ostvariti novogodišnju odluku“ na kojoj ćete naučiti NLP alate izvrsnih osoba i sebi omogućiti puno veće šanse za ostvarivanje privatnih i poslovnih ciljeva u 2016.
NLP vještine i znanja nam pružaju podršku otkrivajući nam tajni recept za uspješno ostvarivanje ciljeva.
NLP je danas poznat svakome. Metoda Neurolingvističkog programiranja (Metodologija Izvrsnosti) se proteklih godina brzo proširila. Susrećemo ju i primjenjujemo posvuda, na raznim životnim područjima. Zapravo, koristimo ju kada god je riječ o međuljudskim odnosima na privatnom i/ili poslovnom planu, svakodnevno. Čak i najsnažijje i najuspješnije osobe se na putu do uspjeha susreću sa vlastitim ograničenjima. Pojmovi poput „uspjeha“, „statusa“ i „iscrpljenosti“ ne nastaju samo zbog prevelike euforije i nisu samo problem menadžera, već nalaze plodno tlo u svakome od nas. Svjesno ili nesvjesno, svi mi imamo situacija u životu koje ne možemo riješiti sami, često u njima „zapnemo“, naše nas vlastite blokade ograničavaju, a svi želimo samo jedno – želimo živjeti, napredovati i ostvariti svoje osobne želje i ciljeve.
Pridružite nam se i vi na našoj novogodišnjoj radionici! Naučite kako da 2016. godina bude godina Vaših najvećih uspjeha.
Naučit ćete KAKO lako i jednostavno:
• svoje životne vizije i snove pretvoriti u stvarnost
• ostvariti svoje ciljeve
• postaviti Vaše poslovne ili osobne ciljeve po receptu najuspješnijih ljudi. Recept Vam daje točne upute za postavljanje ciljeva kako bi se oni ostvarili. Kada jednom savladate tehniku samo je nebo granica!

Investicija: 60,00 kuna (30.00 kuna za nezaposlene, umirovljenike i studente!)
Datum i vrijeme održavanja: 19.12.2015. 16.00-19.30
Mjesto održavanja: Zajednica Talijana Dante, A.Hebranga 13, Kutina
Voditelj radionice: Alen Mirić, predsjednik udruge Impetus i NLP praktičar
Prijave na: impetus-alen@hotmail.com i na 091/603 86 64