Rezultati Oznaka

Održani 5. dani krumpira u Hercegovcu

Proteklog vikenda u Hercegovcu su održani peti Dani krumpira. Dvodnevna manifestacija okupila je mnoštvo posjetitelja koji su u petak tokom dana mogli pogledati sportska natjecanja (amaterski turnir u paintballu i nogometnu utakmicu), a u subotu su održane sportske igre s krumpirima.

Osim toga posjetitelji su uživali u brojnim specijalitetima od krumpira koje su pripremale i posluživale domaće udruge, a mogli su i razgledavati proizvode lokalnih OPG-a i proizvođača tradicijskih proizvoda. U tvornici Adria Snack Company održani su Dani otvorenih vrata, te su posjetitelji imali priliku za obilazak procesa proizvodnje.

Poslijepodne je nastavljeno druženje posjetitelja koji su se vozili kočijama, a večer je protekla uz kulturno- zabavni program koji je potrajao do ranih jutarnjih sati.

Manifestaciju Dana krumpira u Hercegovcu podržao je i LAG Moslavina kratkim izlaganjem voditeljice LAG-a Anice Lenart, a uz pomoć stručne suradnice Marije Brcko podijeljen je informativno- edukacijski materijal zainteresiranima.

*Fotografije preuzete sa ZVONO.EU.

Dani krumpira u Hercegovcu

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Okrugli stol u organizaciji LAG-a Moslavina i Lokalne razvojne agencije – Poduzetnički centar Garešnica d.o.o.

s temom „Nova uloga razvojnih institucija u razvoju lokalne zajednice“.

Okrugli stol će se održati u subotu, 27. kolovoza 2016. godine, u sklopu manifestacije „Dani krumpira u Hercegovcu“ u Hrvatskom seljačkom domu (na katu u Velikoj vijećnici) u Hercegovcu, od 14:00 sati.

 

Glavna okosnica Okruglog stola bit će nova uloga Lokalne akcijske grupe „Moslavina“ i Lokalne razvojne agencije – PCG d.o.o. u razvoju lokalne zajednice.

Program:

14,00 – 14,15         Predstavljanje Poduzetničkog centra Garešnica d.o.o. i njegove uloge u razvoju lokalne zajednice, predstavnica PCG-a

14,15 – 14,30         Predstavljanje LAG-a Moslavina i nove uloge LAG-a u razvoju ruralnog područja Moslavine, Anica Lenart, voditeljica LAG-a

14,30                        Pitanja i prijedlozi

 

Raspored ostalih događanja možete pogledati u prilogu.

Dani krumpira Hercegovac

Dani krumpira Hercegovac 2

Dani krumpira u Hercegovcu 2016.

Općina Hercegovac 26. i 27. kolovoza 2016. godine organizira petu po redu manifestaciju „Dani krumpira u Hercegovcu”. U petak 26. kolovoza bit će kulturno- zabavni program, a u subotu 27. kolovoza održat će se izlaganje proizvoda lokalnih OPG-a i proizvođača tradicijskih proizvoda na štandovima. Udruge će pripremati jela od krumpira u mjesnom parku, te će se održavati sportske igre i ostale zanimljivosti.