Rezultati Oznaka

Dani krumpira u Hercegovcu

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas na Okrugli stol u organizaciji LAG-a Moslavina i Lokalne razvojne agencije – Poduzetnički centar Garešnica d.o.o.

s temom „Nova uloga razvojnih institucija u razvoju lokalne zajednice“.

Okrugli stol će se održati u subotu, 27. kolovoza 2016. godine, u sklopu manifestacije „Dani krumpira u Hercegovcu“ u Hrvatskom seljačkom domu (na katu u Velikoj vijećnici) u Hercegovcu, od 14:00 sati.

 

Glavna okosnica Okruglog stola bit će nova uloga Lokalne akcijske grupe „Moslavina“ i Lokalne razvojne agencije – PCG d.o.o. u razvoju lokalne zajednice.

Program:

14,00 – 14,15         Predstavljanje Poduzetničkog centra Garešnica d.o.o. i njegove uloge u razvoju lokalne zajednice, predstavnica PCG-a

14,15 – 14,30         Predstavljanje LAG-a Moslavina i nove uloge LAG-a u razvoju ruralnog područja Moslavine, Anica Lenart, voditeljica LAG-a

14,30                        Pitanja i prijedlozi

 

Raspored ostalih događanja možete pogledati u prilogu.

Dani krumpira Hercegovac

Dani krumpira Hercegovac 2

Dani krumpira u Hercegovcu 2016.

Općina Hercegovac 26. i 27. kolovoza 2016. godine organizira petu po redu manifestaciju „Dani krumpira u Hercegovcu”. U petak 26. kolovoza bit će kulturno- zabavni program, a u subotu 27. kolovoza održat će se izlaganje proizvoda lokalnih OPG-a i proizvođača tradicijskih proizvoda na štandovima. Udruge će pripremati jela od krumpira u mjesnom parku, te će se održavati sportske igre i ostale zanimljivosti.

Manifestacija “Dani krumpira u Hercegovcu”

Općina Hercegovac 28. i 29. kolovoza 2015. godine organizira četvrtu po redu manifestaciju „Dani krumpira u Hercegovcu”. U petak 28. kolovoza će biti kulturna večer i zabava poslije toga, a u subotu 29. kolovoza udruge će pripremati jela od krumpira u mjesnom parku. Održavat će se sportske igre i ostale zanimljivosti.

Pozivaju se članovi LAG-a koji se bave tradicionalnim i domaćim proizvodima da sudjeluju 29. kolovoza kada se odvija veći dio manifestacije i veći je broj posjetitelja.

Na izložbenom prostoru možete nuditi svoje proizvode za degustaciju i prodavati ih. Najam izložbenog prostora je besplatan za članove LAG-a. Potrebno je dostaviti prijavnicu Općini Hercegovac. Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 043/524-560, 043/524-511 ili na e-mail: opcina.hercegovac1@bj.t-com.hr.

Prijašnjih godina manifestacija je okupila mnoštvo posjetitelja koji su mogli pogledati sportska natjecanja u nogometu, paintball-u, te bacanje krumpira u dalj. Osim toga posjetitelji su uživali u brojnim specijalitetima od krumpira koje su pripremale i posluživale domaće udruge, vožnji kočijama, likovnim kolonijama. Na rasporedu je bio i kulturno-zabavni program koji je potrajao do ranih jutarnjih sati.

slika za dane krumpira