Rezultati Oznaka

Održani 5. dani krumpira u Hercegovcu

Proteklog vikenda u Hercegovcu su održani peti Dani krumpira. Dvodnevna manifestacija okupila je mnoštvo posjetitelja koji su u petak tokom dana mogli pogledati sportska natjecanja (amaterski turnir u paintballu i nogometnu utakmicu), a u subotu su održane sportske igre s krumpirima.

Osim toga posjetitelji su uživali u brojnim specijalitetima od krumpira koje su pripremale i posluživale domaće udruge, a mogli su i razgledavati proizvode lokalnih OPG-a i proizvođača tradicijskih proizvoda. U tvornici Adria Snack Company održani su Dani otvorenih vrata, te su posjetitelji imali priliku za obilazak procesa proizvodnje.

Poslijepodne je nastavljeno druženje posjetitelja koji su se vozili kočijama, a večer je protekla uz kulturno- zabavni program koji je potrajao do ranih jutarnjih sati.

Manifestaciju Dana krumpira u Hercegovcu podržao je i LAG Moslavina kratkim izlaganjem voditeljice LAG-a Anice Lenart, a uz pomoć stručne suradnice Marije Brcko podijeljen je informativno- edukacijski materijal zainteresiranima.

*Fotografije preuzete sa ZVONO.EU.

PROGRAM MANIFESTACIJE

PLAKAT

Manifestacija “Dani krumpira u Hercegovcu”

Općina Hercegovac 28. i 29. kolovoza 2015. godine organizira četvrtu po redu manifestaciju „Dani krumpira u Hercegovcu”. U petak 28. kolovoza će biti kulturna večer i zabava poslije toga, a u subotu 29. kolovoza udruge će pripremati jela od krumpira u mjesnom parku. Održavat će se sportske igre i ostale zanimljivosti.

Pozivaju se članovi LAG-a koji se bave tradicionalnim i domaćim proizvodima da sudjeluju 29. kolovoza kada se odvija veći dio manifestacije i veći je broj posjetitelja.

Na izložbenom prostoru možete nuditi svoje proizvode za degustaciju i prodavati ih. Najam izložbenog prostora je besplatan za članove LAG-a. Potrebno je dostaviti prijavnicu Općini Hercegovac. Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 043/524-560, 043/524-511 ili na e-mail: opcina.hercegovac1@bj.t-com.hr.

Prijašnjih godina manifestacija je okupila mnoštvo posjetitelja koji su mogli pogledati sportska natjecanja u nogometu, paintball-u, te bacanje krumpira u dalj. Osim toga posjetitelji su uživali u brojnim specijalitetima od krumpira koje su pripremale i posluživale domaće udruge, vožnji kočijama, likovnim kolonijama. Na rasporedu je bio i kulturno-zabavni program koji je potrajao do ranih jutarnjih sati.

slika za dane krumpira