Rezultati Oznaka

UNIQA osiguranje financira projekte udruga, društava i obrazovnih ustanova

UNIQA osiguranje pokrenulo je internetsku stranicu “Radost života” kao podršku svima koji žele, znaju i mogu učiniti svijet boljim.

Pozivaju sve registrirane nevladine udruge i sportske klubove; kulturne, medijske i obrazovne ustanove; saveze i društva koja provode aktivnosti za dobrobit i poboljšanje kvalitete života u zajednici – osobito djece i mladih da prijave projekte ili inicijative koji promiču različitost i toleranciju, obogaćuju i usrećuju, a za njihovu realizaciju potrebna im je financijska podrška.

Projekti se mogu prijaviti u sljedećim kategorijama:

  • humanitarno djelovanje
  • kultura, obrazovanje, znanost i sport
  • zaštita okoliša i održivost

 

Rok za prijavu projekata:

  1. Projekti prijavljeni do kraja siječnja 2017.g. bit će odabrani do 31. ožujka 2017.g.
  2. Projekti prijavljeni do 1. rujna 2017.g. bit će odabrani do kraja rujna 2017.g.

 

Projekt se prijavljuje ispunjavanjem online obrasca koji je dostupan ovdje.

Prilikom odabira projekata ili inicijativa posebno ćemo cijeniti inovativnost i originalnost. Projekt ili inicijativa trebaju biti kvalitetno napisani i predstavljeni te realno provedivi. Nepotpune prijave kao i predložene projekte ili inicijative koje ne spadaju pod odabrane kategorije neće se razmatrati. 

Poziv na predstavljanje novog natječaja za udruge – “LokoVez”

Zaklada Slagalica iz Osijeka u suradnji sa Zakladom Zamah iz Zagreba pokreće novi program dodjele financijskih podrški pod nazivom “LokoVez” čiji je cilj riješiti konkretan problem u lokalnoj zajednici, uključiti i povezati građane te umrežiti poslovni i civilni sektor.

Prijaviti se mogu udruge sa područja Sisačko-moslavačke, Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske i Brodsko-posavske županije.

Na predstavljanju će se udruge, potencijalni prijavitelji, moći upoznati sa pravilima natječaja i natječajnom dokumentacijom potrebnom za prijavu.

Više o samom natječaju saznajte na predstavljanju koje će se održati u četvrtak, 25.02.2016., u Kutini, Tržna 8 – u prostoru Gradske tržnice na 1. katu – sala za sastanke s početkom u 10 sati.

Poziv pogledajte na ovom linku.