Rezultati Oznaka

Poziv na radionicu g. Alena Mirića

Kako bi Vam ova godina bila što uspješnija, udruga Impetus organizira radionicu „Kako ostvariti novogodišnju odluku“ na kojoj ćete naučiti NLP alate izvrsnih osoba i sebi omogućiti puno veće šanse za ostvarivanje privatnih i poslovnih ciljeva u 2016.
NLP vještine i znanja nam pružaju podršku otkrivajući nam tajni recept za uspješno ostvarivanje ciljeva.
NLP je danas poznat svakome. Metoda Neurolingvističkog programiranja (Metodologija Izvrsnosti) se proteklih godina brzo proširila. Susrećemo ju i primjenjujemo posvuda, na raznim životnim područjima. Zapravo, koristimo ju kada god je riječ o međuljudskim odnosima na privatnom i/ili poslovnom planu, svakodnevno. Čak i najsnažijje i najuspješnije osobe se na putu do uspjeha susreću sa vlastitim ograničenjima. Pojmovi poput „uspjeha“, „statusa“ i „iscrpljenosti“ ne nastaju samo zbog prevelike euforije i nisu samo problem menadžera, već nalaze plodno tlo u svakome od nas. Svjesno ili nesvjesno, svi mi imamo situacija u životu koje ne možemo riješiti sami, često u njima „zapnemo“, naše nas vlastite blokade ograničavaju, a svi želimo samo jedno – želimo živjeti, napredovati i ostvariti svoje osobne želje i ciljeve.
Pridružite nam se i vi na našoj novogodišnjoj radionici! Naučite kako da 2016. godina bude godina Vaših najvećih uspjeha.
Naučit ćete KAKO lako i jednostavno:
• svoje životne vizije i snove pretvoriti u stvarnost
• ostvariti svoje ciljeve
• postaviti Vaše poslovne ili osobne ciljeve po receptu najuspješnijih ljudi. Recept Vam daje točne upute za postavljanje ciljeva kako bi se oni ostvarili. Kada jednom savladate tehniku samo je nebo granica!

Investicija: 60,00 kuna (30.00 kuna za nezaposlene, umirovljenike i studente!)
Datum i vrijeme održavanja: 19.12.2015. 16.00-19.30
Mjesto održavanja: Zajednica Talijana Dante, A.Hebranga 13, Kutina
Voditelj radionice: Alen Mirić, predsjednik udruge Impetus i NLP praktičar
Prijave na: impetus-alen@hotmail.com i na 091/603 86 64