Prijavite se na Sajam obrta i rukotvorina, Križ 2016.

Općina Križ i ove godine povodom obilježavanja Dana Općine Križ planira organizirati zanimljiv i šarolik program za sve posjetitelje i svoje sugrađane.

Dio programa, tradicionalno je i Sajam obrta i rukotvorina obrtnika, OPG-a, kako domaćih tako i proizvođača, iz susjednih lokalnih jedinica. Sugrađanima i svim posjetiteljima tom prigodom nudi se nekomercijalna, unikatna ponuda rukotvorina ili domaćih likera, meda, sira i ostalih prerađevina od lavande, bučinog ulja i slično.

Budući je broj izlagača ograničen, molimo sve zainteresirane za sudjelovanje na Danu Općine Križ, ugostitelje, udruge, zadruge, OPG-e te sve ostale kreativce iz Općine Križ i šire, da se pridruže 27. kolovoza 2016. godine (subota) na Sajmu obrta i rukotvorina u parku u Križu, te svojom ponudom upotpune događanja povodom Dana Općine Križ.

Prijavnicu za Sajam obrta i rukotvorina možete dobiti u Općini Križ ili je preuzeti OVDJE , a ispunjenu prijavnicu pošaljite na e-mail: info@opcina-kriz.hr ili na adresu Općine Križ Trg Sv. Križa 5, 10314 Križ, zaključno sa 16.08.2015. godine (utorak).

Ugostitelji koji žele imati ponudu u dijelu Zagrebačke ulice u Križu tijekom programa dana 26. i 27.08.2016. godine i svi ostali koji imaju dodatna pitanja mogu nam se radi daljnjih dogovora javiti na broj telefona: 01/ 2831 510 (osobe za kontakt: Sandra Crnković i Maja Dundović Pleša).

Dostupno na službenim stranicama Općine Križ.

Tags: ,