Poziv za sudjelovanje na 12. Hrvatskom festivalu pekmeza, džema i marmelade u Dubrovniku

 

Od 27. do 29. rujna 2019. održat će se 12. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade u Dubrovniku, koji organiziraju udruga DEŠA – Dubrovnik i Deša Pro d.o.o. u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – županijskom komorom Dubrovnik. Cilj Festivala je promovirati i profilirati hrvatski autohtoni gastro proizvod. Manifestacija će se, sada već tradicionalno, održati na Stradunu, ispred crkve sv. Vlaha gdje će izlagači iz svih krajeva Hrvatske predstaviti svoje proizvode posjetiteljima i ugostiteljima Dubrovnika.

U sklopu manifestacije organizira se i ocjenjivanje proizvoda u četiri kategorije (za najbolji pekmez, marmeladu, džem i extra džem), a moguće je sufinanciranje izlaganja od strane HGK za sve članove HGK. Detaljnije informacije o sudjelovanju na manifestaciji, ocjenjivanju proizvoda, te sufinanciranju izlaganja možete pronaći u priloženom Pozivu.

Organizatori mole sve zainteresirane za sudjelovanje da se prijave putem priložene prijavnice te istu dostave na e-mail: info@desa-dubrovnik.hr najkasnije do 30. kolovoza 2019.

U nastavku možete preuzeti Poziv na sudjelovanje te prijavnicu.

Pozivnica za 12. Hrvatski festival pekmeza, džema i marmelade

Prijavnica – 2019