29. LIPNJA, 2018., U KUTINI – POZIV PODUZETNICAMA NA MOTIVACIJSKU RADIONICU ZA SUDJELOVANJE NA PROJEKTU “ŽENSKA PERSPEKTIVA”

Udruga za razvoj poduzetništva „Perspektiva“ pokrenula je regionalni projekt „Ženska perspektiva“ kako bi poduzetnicama iz nerazvijenih područja Hrvatske pomogla u razvoju i jačanju njihovih poduzetničkih aktivnosti.

Za žene poduzetnice s područja Sisačko-moslavačke županije Udruga će predstaviti projekt na motivacijskoj radionici, 29. lipnja, u Kutini, na adresi Tržna 8, u prostorijama LAG-a „Moslavina“ s početkom u 11 sati, a u suradnji s partnerima projekta LAG-om „Moslavina“ i LAG-om Zeleni trokut.

 

Na javni poziv mogu se javiti poduzetnice iz sedam najnerazvijenijih županija u Hrvatskoj – Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske, Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke i Osječko-baranjske županije. Namijenjen je ženama koje se bave poljoprivrednom proizvodnjom, različitim oblicima agroturizma, izradom rukotvorina te tradicionalnih suvenira i proizvoda korištenih u domaćinstvu, nastojeći na taj način očuvati hrvatsku gastronomsku tradiciju i kulturnu baštinu.

Za odabranih 50 poduzetnica, Perspektiva će omogućiti edukacijske radionice te studijsko putovanje u Istru i rad s uspješnim udruženim istarskim poduzetnicama, mentorski rad stručnih savjetnika te u konačnici promociju njihovih proizvoda na novoj web prodajnoj stranici i lakši put do kupaca njihovih proizvoda ne samo u Hrvatskoj već i izvan granica.

Poduzetnice će i nakon putovanja nastaviti s edukacijom i dobiti stručne mentore za razradu projektnih ideja i formiranja proizvoda, pripreme poslovnog plana, osnova financija i računovodstva te marketinga, kao i socijalne vještine poput komunikacije, upravljanja vremenom, vještina prezentacije, timskoga rada, rada sa zahtjevnim potrošačima i dr.

Program_ŽP_Kutina_12062018-page-001