Poziv na radionicu u organizaciji HMRR-a i LAG-a Moslavina u Kutini

 

Hrvatska mreža za ruralni razvoj organizira u suradnji s LAG-om „Moslavina“ radionicu pod nazivom „Glas ruralne Hrvatske“, koja će se održati 13. lipnja 2019. godine u 11.00 sati u prostorijama PUNK-a, Hrvatskih branitelja 2 u Kutini. Radionica se održava u okviru projekta “Glas ruralne Hrvatske” koji financira Ministarstvo vanjskih i europskih poslova u okviru natječaja  „Informiranje o EU – konzultacije s građanima“.

Cilj projekta i radionica je ostvariti dijalog s građanima i uključiti ih u raspravu o trenutnom i budućem programskom razdoblju Europske unije s fokusom na politiku ruralnog razvoja. Sudionike će se informirati o mogućnostima korištenja sredstava europskih fondova, o  pripremi novog programskog razdoblja EU 2021. – 2027. te predstaviti primjere dobre prakse i korisnika koji su uspješno osmislili i prijavili projekte financirane sredstvima iz EU fondova kroz Program ruralnog razvoja RH.

Program radionice, kao i poziv te prijavnicu možete preuzeti u nastavku.

Molimo da svoju prijavu izvršite popunjavanjem priložene prijavnice i slanjem na info@hmrr.hr, najkasnije do 12. lipnja 2019., do 13:00 sati.

Veselimo se vašem odazivu!

POZIV

PROGRAM RADIONICE

PRIJAVNICA