POZIV NA PREDSTAVLJANJE RAZVOJNIH PROJEKATA STUDENATA FAKULTETA ZA TURIZAM

 

Pozivamo sve zainteresirane na predstavljanje radova studenata, a koje prethodi Konferenciji za razvoj ruralnog turizma 2020. Cilj Konferencije je doći do što jasnije slike sadašnjeg stanja i ponuditi rješenja za nastavak razvoja ruralnog turizma u Moslavini.

Ususret Konferenciji organiziran je dolazak profesora i studenata prve godine poslijediplomskog studija na Fakultetu za turizam Sveučilišta u Mariboru (fakultet je lociran u Brežicama). Profesori i studenti posjetili su turističke destinacije u Moslavini (Kutina, Popovača) u okviru terenskih vježbi iz predmeta Održivi i društveno odgovorni turizam. U sklopu terenske nastave obišli su odabrane turističke subjekte gdje su analizirali njihovo poslovanje i marketinške potencijale kako bi dali konkretne prijedloge za unapređenje rada istih.

Predstavljanje će se održati u četvrtak 20. veljače 2020. godine, u prostoru Poduzetničkog inkubatora Kutina – PUNK, na adresi Trg hrvatskih branitelja 2, Kutina od 17,30 sati.

Organizatori događanja su Vimal Akademija i Fakultet za turizam Sveučilišta u Mariboru, a suorganizatori LAG „Moslavina“, TZ Grada Kutine i Grad Kutina.

 

Poziv s programom možete preuzeti u  nastavku:

Poziv Kutina_20.2.2020

 

RRT za web