Five cartoon character as best friends. White background.

Poziv na LIFE radionice

LIFE je program Europske unije namijenjen financiranju projekata u području okoliša i klimatskih aktivnosti kojima se želi potaknuti bolje upravljanje u području zaštite okoliša i klimatskih promjena na svim razinama. Iz sredstava Europske unije sufinanciraju se LIFE projekti do iznosa od 60%, iznimno 75% za prioritetne vrste iz područja Prirode i biološke raznolikosti, prihvatljivih troškova projekta.

Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, zajedno s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za teme projekta iz svoje nadležnosti, osiguralo je sredstva za nacionalno sufinanciranje do visine od 50% učešća korisnika registriranih na području Republike Hrvatske i za aktivnosti koje će se provoditi na području Republike Hrvatske.

U prilogu se nalazi prijavni obrazac s tablicom svih radionica te Vas molimo da pri prijavi označite na kojima ćete sudjelovati.

Za Regionalne radionice (Zagreb,Varaždin, Karlovac, Osijek, Rijeka, Buzet, Slavonski Brod) molimo Vas da najkasnije do 3.6.2016.prijavite svoje sudjelovanje  na e-mail adresu life@mzoip.hr

Za Regionalne radionice (Metković, Split, Zadar) molimo Vas da najkasnije do 9.6.2016. prijavite svoje sudjelovanje  na e-mail adresu life@mzoip.hr

Raspored radionica :

Bez naslova

Tags: ,