POZIV NA KONFERENCIJU “KAKO TRANSPARENTNOST UTJEČE NA RAZVOJ PODUZETNIŠTVA” U BJELOVARU

 

Poslovni dnevnik i Večernji list u suradnji s Gradom Bjelovarom pozivaju vas na konferenciju „Kako transparentnost utječe na razvoj poduzetništva“, koja će se održati u utorak, 3. ožujka 2020. u Kulturnom i multimedijskom centru Bjelovar (Ulica Ivana Viteza Trnskog 8e) s početkom u 10 sati.

Grad Bjelovar je u samo dvije godine postao najtransparentniji grad u Hrvatskoj – kroz posebnu aplikaciju Transparentnost javnosti su dali uvid u sve uplate i isplate iz gradskog proračuna, smanjili nepotrebnu administraciju i birokraciju za gospodarstvenike i potencijalne investitore te tako potpunim otvaranjem prema javnosti indirektno utjecali na brži razvoj gospodarstva.

Kroz stručne prezentacije, panel diskusiju i tribinu na kojima će sudjelovati brojni renomirani stručnjaci ukazat će se na uzročno-posljedične veze gospodarstva i transparentnosti, koji povezani s nižim porezima pružaju idealan sustav za razvoj poduzetništva.

Više informacija, program i link za prijavu dostupni su na poveznici: https://www.poslovni.hr/dogadjanja/bjelovar2020

Ulaz je slobodan, a prijave se zaprimaju do popunjenja kapaciteta.

Konferencija je namijenjena svim građanima i poslovnim subjektima zainteresiranima za organiziran sustav koji će omogućiti transparentno i efektno korištenje javnih sredstava s ciljem bržeg gospodarskog rasta i napretka.

 

Pozivnica_Konferencija u Bjelovaru_Kako transparentnost utjece na poduzetnistvo

Program_Konferencija u Bjelovaru_Kako transparentost utjece na poduzetnistvo