Poziv izlagačima_Sajam EU fondova u Bjelovaru 30. ožujka 2019.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova organizira u gradu Bjelovaru dana 30. ožujka 2019. informativno-edukativno događanje pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“. Radi se o događanju koje je otvoreno za cjelokupnu zainteresiranu javnost s ciljem edukacije i informiranja posjetitelja o mogućnostima korištenja bespovratnih sredstava iz EU fondova.

U sklopu navedenog događanja  održat će se „Sajam EU fondova“ na kojemu će posjetitelji imati priliku upoznati brojne domaće proizvođače, poduzetnike, organizacije i institucije koji su svoje poslovanje unaprijedili uz pomoć sredstava iz EU fondova.

Kao uspješne korisnike EU fondova ovim putem Vas želimo pozvati na sudjelovanje u navedenom Sajmu te Vam ponuditi mogućnost da svoje proizvode i projekte predstavite zainteresiranoj javnosti te time povećate svoju vidljivost u zajednici.
Sajam je klasičnog prodajnog karaktera, no također je moguće sudjelovati izlaganjem  informativnih materijala – letaka, brošura i ostalih promotivnih materijala.

Održavanje Sajma planirano je u razdoblju od 10 do 14 sati u Aukcijskoj dvorani Bjelovarskog sajma (Sajamski prostor Gudovac, Dr. Ante Starčevića 8) gdje će svim izlagačima od strane organizatora biti osiguran izložbeni prostor (štandovi i struja, produžne kablove donose izlagači), na kojem mogu izložiti i prodavati svoje proizvode, informirati i dijeliti promotivne materijale te osmisliti vlastite promotivne aktivnosti (radionice, nagradne igre, itd.).

Cjelokupno događanje bit će popraćeno prvenstveno od strane Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika, ali i od strane ostalih medija, čime će svim izlagačima biti omogućena dodatna promocija u javnosti. Ukoliko ste zainteresirani za predstavljanje svojih projekata i proizvoda na „Sajmu EU fondova“ molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite ispunjavanjem prijavnice u privitku. Prijave se zaprimaju do popunjavanja kapaciteta, najkasnije do 22. ožujka 2019. slanjem ispunjene prijavnice na e-mail:info@danifondova.eu

Prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač.

Detaljnije informacije o projektu možete pronaći na www.danifondova.eu i www.strukturnifondovi.hr  a za sve dodatne informacije molimo obratite se na info@danifondova.eu ili broj telefona 01/ 6326 008