Poslovni uzlet grada Grubišnog Polja

 

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani,

Poslovni dnevnik, Grad Grubišno Polje i Bjelovarsko-bilogorska županija Vas pozivaju na besplatne edukacije  Poslovni uzlet grada Grubišnog Poljakoje će se održati 21. studenog 2015. u Centru za kulturu dr. Franjo Tuđman (Ivana Nepomuka Jemeršića 1).

Na edukacijama možete saznati važne informacije vezane za EU fondove za ruralni i regionalni razvoj, kreditiranje gospodarstava ili pak kako napisati kreditni zahtjev koji će bankama biti neodoljiv.

Edukacije o oglašavanju putem Facebooka i Googla naučit će vas osnove digitalnog marketinga te kako se povoljno oglašavati, a na predavanju o Cloud uslugama naučite uspješno poslovati i kada niste u uredu.

Možete saznati  sve aktualne informacije vezane za izmjene poreznog zakona, educirati se o financijskim instrumentima i aktulnim poticajima za investicije ili pak kako do sredstava za energetsku učinkovitost.

Nakon uvodnog dijela manifestacije svim sudionicima je osigurana besplatana zakuska!

Pozivamo Vas da čim prije pregledate raspored edukacija i osigurate svoje mjesto na predavanjima koje Vam mogu pomoći u poslovanju.

Ako želite pomoći svojim kolegama, poznanicima, poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ima svog kraja, proslijedite im ovu informaciju kako bi se mogli prijaviti i besplatno sudjelovati na edukacijama.

Dođite i unaprijedite Vaše poslovanje!

 

Dodatne informacije:

 

Tags: , , , , ,