PODSJETNIK NA RADIONICE LAG-A “MOSLAVINA”

Podsjećamo zainteresirane korisnike sa područja LAG-a „Moslavina“ da od sutra, 28.02.2018. godine LAG „Moslavina“ u suradnji sa lokalnim razvojnim agencijama započinje sa održavanjem radionica i to prema slijedećem rasporedu:

  1. Radionica će se održati u Kutini (sala za sastanke gradske tržnice, Tržna 8),  28. veljače 2018. godine od 12,00 sati i to za prijavitelje s područja LAG-a koji se nalaze u dijelu Sisačko-moslavačke županije,
  2. Radionica će se održati u Garešnici (gradska vijećnica Grada Garešnice, Vladimira Nazora 22),  1. ožujka 2018. godine  od 11,00 sati i to za prijavitelje s područja LAG-a koji se nalaze u dijelu Bjelovarsko-bilogorske županije i
  3. Radionica će se održati u Kloštar Ivaniću (Pučki dom u Kloštar Ivaniću, Trg svetog Ivana bb),  2. ožujka 2018. godine od 11,00 sati i to za prijavitelje s područja LAG-a koji se nalaze u dijelu Zagrebačke županije.

Molimo zainteresirane prijavitelje na LAG Natječaj da se odazovu istima, kako bi im se objasnili uvijeti prihvatljivosti, kriteriji odabira i procedure prijave.