Ovog vikenda dođite u Križ!

Od 28.8.2015. do 19.9.2015. godine, posjetite Dane Općine Križ. Organiziran je bogat kulturno-umjetnički i sportski program, koncerte, folklorne nastupe, modne revije, sportske turnire, sajam obrta i rukotvorina, radionice, motocross party,  za svakoga ponešto!

Program Dana Općine Križ  započinje u petak 28.8.2015. godine predstavom „Šegrt Hlapić“ Amaterskog kazališta Josip Badalić iz Križa te nastupom vokalno instrumentalnog sastava Standard na pozornici koja će biti postavljena u centru Križa.

Za 29.8.2015. godine, pripremljen je bogat program na pozornici u centru Križa u sklopu kojeg nastupaju zborovi s područja Općine Križ, Limena Glazba DVD-a Križ, a održati će se i 6. dječji folklorni susreti „Kolo sreće“ u organizaciji KUD-a Graničar te modna revija odjeće, vjenčanica i frizura butika i frizerskih salona s područja Općine Križ. Večer će svojim nastupom upotpuniti i ženska vokalna skupina „Ive“, a od 22 sata slijedi nastup tamburaškog  sastava Begini.

U nedjelju 30.8.2015. godine s početkom u 11 sati, u Križu će se održati 16. Međunarodni susret starodobnih vozila i Državno prvenstvo za motocikle te izložba starodobnih vozila.

Program Dana Općine Križ možete preuzeti ovdje.

Dobro došli!

Tags: ,