Održani 5. dani krumpira u Hercegovcu

Proteklog vikenda u Hercegovcu su održani peti Dani krumpira. Dvodnevna manifestacija okupila je mnoštvo posjetitelja koji su u petak tokom dana mogli pogledati sportska natjecanja (amaterski turnir u paintballu i nogometnu utakmicu), a u subotu su održane sportske igre s krumpirima.

Osim toga posjetitelji su uživali u brojnim specijalitetima od krumpira koje su pripremale i posluživale domaće udruge, a mogli su i razgledavati proizvode lokalnih OPG-a i proizvođača tradicijskih proizvoda. U tvornici Adria Snack Company održani su Dani otvorenih vrata, te su posjetitelji imali priliku za obilazak procesa proizvodnje.

Poslijepodne je nastavljeno druženje posjetitelja koji su se vozili kočijama, a večer je protekla uz kulturno- zabavni program koji je potrajao do ranih jutarnjih sati.

Manifestaciju Dana krumpira u Hercegovcu podržao je i LAG Moslavina kratkim izlaganjem voditeljice LAG-a Anice Lenart, a uz pomoć stručne suradnice Marije Brcko podijeljen je informativno- edukacijski materijal zainteresiranima.

*Fotografije preuzete sa ZVONO.EU.

Tags: , ,