ODRŽANE RADIONICE ZA POTREBE PRIJAVE NA 2. LAG NATJEČAJ

Od ponedjeljka 15. listopada do srijede 17. listopada LAG „Moslavina“ organizirao je četiri radionice za potrebe prijave potencijalnih nositelja projekata na 2. LAG Natječaj iz Lokalne razvojne strategije LAG-a „Moslavina“ za tip operacije 2.1.1. „Razvoj opće društvene infrastrukture u svrhu podizanja kvalitete života stanovnika LAG-a“.

Iste su održane u Lipovljanima, Hercegovcu, Dubravi i Velikoj Ludini, a prisustvovali su predstavnici jedinica lokalnih samouprava, konzultanti i projektanti. Predstavnici jedinica lokalnih samouprava iznijeli su prijedloge projekata kojima se žele prijaviti na LAG Natječaj. Upoznati su s LAG Natječajem, kao i dokumentacijom potrebnom za prijavu na isti, te su im dane potrebne upute kod ispunjavanja obrazaca i priloga potrebnih za prijavu.

LAG Moslavina na raspolaganju za 2. LAG Natječaj ima iznos od cca 2,9 milijuna kuna, a iznos se planira plasirati javnom sektoru za poboljšanje društvene, javne infrastrukture, koja će biti na raspolaganju većem broju krajnjih korisnika. Uglavnom se radi o projektima rekonstrukcije društvenih ili vatrogasnih domova, sportskih objekata, uređenja groblja te izgradnji dječjih igrališta.

IMG_2893

IMG_2919

IMG_2920

IMG_2900