ODRŽANA MOTIVACIJSKA RADIONICA U SKLOPU PROJEKTA „ŽENSKA PERSPEKTIVA“

U petak, 29.6.2018. godine u Sali za sastanke, pored ureda LAG-a „Moslavina“ održana je motivacijska radionica na kojoj je zainteresiranim ženama poduzetnicama sa područja Sisačko-moslavačke županije predstavljen projekt „Ženska perspektiva“.

Na početku događanja uvodnu riječ održala je zamjenica gradonačelnika grada Kutine, gospođa Sonja Repić koja je izrazila zadovoljstvo inicijativom projekta usmjerenoj prema razvoju i jačanju poduzetničkih aktivnosti s naglaskom na žene koje se u sklopu ovog projekta nalaze u ulozi Nositeljica.

Zatim su predsjednik udruge „Perspektiva“, gospodin Tomislav Lneniček, i voditeljica projekta „Ženska perspektiva“, gospođa Dragica Karajić, zainteresiranim poduzetnicama detaljno predstavili projekt.

Naime, u sklopu projekta korisnice će pohađati profesionalnu edukaciju u sklopu koje će usvajati poduzetničke vještine poput razrade projektne ideje i formiranja proizvoda, pripreme poslovnog plana, osnova financija i računovodstva, te marketinga, kao i socijalne vještine poput komunikacije, upravljanja vremenom, vještina prezentacije, timskoga rada, rada sa zahtjevnim potrošačima i slično.

Također će im biti predstavljeni novi trendovi u području ekoloških poljoprivrednih proizvoda. U sklopu projekta za korisnice će se organizirati studijsko putovanje i razmjena iskustava s uspješnim poduzetnicama iz razvijenih dijelova Hrvatske, mentorstvo stručnjaka na njihovom projektu tijekom šest mjeseci, razradu i prezentaciju poslovnog plana te izradu web stranice projekta i web trgovine za prodaju njihovih proizvoda kako bi ih što šire plasirale.

Ovim putem još jednom podsjećamo zainteresirane žene poduzetnice da prijave na natječaj (motivacijsko pismo i životopis) mogu poslati putem e-pošte prijava@perspektiva.hr ili poštom Udruzi za razvoj poduzetništva „PERSPEKTIVA“, Vukovarska avenija 10/6, 34551 Lipik, uz napomenu „Prijava za sudjelovanje u projektu Ženska perspektiva“.

Više informacija pogledajte na www.perspektiva.hr.

za web3

za web

za web2