ODRŽAN 6. KOORDINACIJSKI SASTANAK LAG-a “MOSLAVINA”

 

U četvrtak, 14. studenoga, održan je 6. Koordinacijski sastanak LAG-a „Moslavina“. Tom prilikom su se u prostorijama LAG-a u Kutini okupili predstavnici skoro svih jedinica lokalne samouprave s područja LAG-a, dok je Predsjednik LAG-a Zlatko Babić predvodio sastanak.

Glavna tema sastanka bila je provedba LAG Natječaja. Voditeljica LAG-a Anica Lenart upoznala je prisutne s trenutnim statusom provedbe 2. LAG Natječaja za TO 2.1.1. i 3. LAG Natječaja za TO 1.1.1. Nakon rasprave o LAG Natječajima, izneseno je kratko izvješće o radu LAG-a za 2019. godinu, gdje su osim LAG Natječaja, predstavljene i aktivnosti 1. projekta suradnje, sudjelovanja na raznim edukacijama i radionicama, partnerstva na provedbi projekata i slično.

Uslijedilo je kratko predstavljanje Financijskog plana i Plana rada za 2020. godinu, a koji će se dati na usvajanje na Skupštini LAG-a koja je planirana za prosinac. Najznačajnije aktivnosti su provedba LEADER Mjere, jačanje ljudskih kapaciteta, predstavljanje LAG-a na manifestacijama te održavanja redovnih skupština, sjednica i sastanaka LAG-a.

Nakon kratke rasprave o tekućem radu LAG-a, uslijedilo je druženje uz zakusku.

 

DSCN0921

DSCN0922

DSCN0928