2016-7-14_natjecaj

Natječaj za udruge “Naš doprinos zajednici”

Danas su raspisani natječaji za građanske akcije “Naš doprinos zajednici” na koje se mogu prijavljivati udruge i građanske inicijative, što je osobito zanimljivo manjim udrugama, kako bi proveli neku svoju ideju ili mani projekt u vrijednosti 13.000,00 kn.

Udruge s područja Sisačko-moslavačke županije prijavljuju se Zakladi za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva sa sjedištem u Puli, dok se udruge s područja Bjelovarsko-bilogorske županije i Zagrebačke županije prijavljuju u Zamah. Osnovni tekst objave natječaja s linkovima jedne i druge organizacije nalaze se u nastavku ove poruke.

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva (prijavitelji iz SMŽ)

Na temelju Sporazuma o partnerstvu u provedbi proširenog Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj potpisanog s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva raspisuje natječaj za građanske akcije ”Naš doprinos zajednici” za organizacije sa sjedištem u Istarskoj, Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji.

zaklada-poticanje

Pravo prijave na natječaj imaju udruge, zaklade i ustanove sa sjedištem u gore navedenim županijama.

Maksimalan iznos financijske podrške je do 13.000,00 kuna, a maksimalno trajanje inicijative je 3 mjeseca u razdoblju od 1.1.2017. do 30.06.2017. godine.

Prijave na natječaj vrše se internetskom prijavom putem sustava www.financijskepodrske.hr. Natječajna dokumentacija dostupna je ovdje i u sustavu www.financijskepodrške.hr.

Rok za prijavu je 15. listopada 2016. godine u 12 sati.

Molimo prijavitelje da nakon e-prijave ispišu dokument za verifikaciju e-prijave koji je potrebno ovjeriti pečatom udruge i potpisom ovlaštene osobe za zastupanje prijavitelja te poslati isključivo poštom, u propisanom roku za prijavu (do 15.10.2016. – uključujući i 15.10.) na adresu Zaklade.

___________________________________________________

ZAMAH (za prijavitelje s područja BBŽ i ZŽ)

Regionalna zaklada za lokalni razvoj “Zamah” raspisala je danas, 15. rujna 2016. godine, natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama “Naš doprinos zajednici”.

zamah_logo-300x156

Visina financijske podrške je 13.000,00 kn, a dodijelit će se najviše 15 podrški. Rok za prijavu je 15. listopada 2016. godine.

NATJEČAJ:

Tekst natječaja

DOKUMENTI ZA PRIJAVU:

OSTALI DOKUMENTI: