Manifestacija “Dani krumpira u Hercegovcu”

Općina Hercegovac 28. i 29. kolovoza 2015. godine organizira četvrtu po redu manifestaciju „Dani krumpira u Hercegovcu”. U petak 28. kolovoza će biti kulturna večer i zabava poslije toga, a u subotu 29. kolovoza udruge će pripremati jela od krumpira u mjesnom parku. Održavat će se sportske igre i ostale zanimljivosti.

Pozivaju se članovi LAG-a koji se bave tradicionalnim i domaćim proizvodima da sudjeluju 29. kolovoza kada se odvija veći dio manifestacije i veći je broj posjetitelja.

Na izložbenom prostoru možete nuditi svoje proizvode za degustaciju i prodavati ih. Najam izložbenog prostora je besplatan za članove LAG-a. Potrebno je dostaviti prijavnicu Općini Hercegovac. Dodatne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 043/524-560, 043/524-511 ili na e-mail: opcina.hercegovac1@bj.t-com.hr.

Prijašnjih godina manifestacija je okupila mnoštvo posjetitelja koji su mogli pogledati sportska natjecanja u nogometu, paintball-u, te bacanje krumpira u dalj. Osim toga posjetitelji su uživali u brojnim specijalitetima od krumpira koje su pripremale i posluživale domaće udruge, vožnji kočijama, likovnim kolonijama. Na rasporedu je bio i kulturno-zabavni program koji je potrajao do ranih jutarnjih sati.

slika za dane krumpira

Tags: , ,