Kriški oblizeki- 19. festival slastica

Brand Kriški oblizeki predstavlja izložbu, festival slastica, najstariju slatku gastronomsku manifestaciju u Hrvatskoj. Ovogodišnji, 19. po redu, Kriški oblizeki održavaju se pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, a u organizaciji volontera udruge za djecu „Društvo naša djeca“ Križ.

Izložba i dalje ostaje humanitarna, koncipirana na natjecateljskom karakteru, u 4 kategorije (torte, kolači s kremom, čajni kolači, starinski slatki ili slani kolači), a pravo sudjelovanja ostvaruju svi pojedinci koji ispeku i poklone slasticu, te na priloženom obrascu dostave recept. Sve donirane slastice prodaju se na samoj izložbi. Ove godine se nadamo još većem odazivu i novim receptima, koje će ponovno ocjenjivati stručni žiri.

Uz “Kriške oblizeke” u isto se vrijeme održava i Sajam obrta i rukotvorina na kojem proizvođači, OPG-i, udruge i zadruge mogu predstaviti i prodavati svoje proizvode i usluge.
Molimo Vas, da nam pomognete, da se u ovu humanitarnu akciju uključi što veći broj izlagača i sudionika s područja LAG-a Moslavine.

Zbog toga Vas molim, da obavijest o održavanju manifestacije Kriški oblizeki, uz koju se u isto vrijeme održava i Sajam obrta i rukotvorina,  proslijedite svim potencijalnim izlagačima i sudionicima s vašeg područja, te ih potaknete da svojim sudjelovanjem doprinesu organizaciji ovog hvale vrijednog humanitarnog događanja.

Više obavijesti o navedenim događanjima pogledajte na web stranicama glavnog organizatora DND “Vladimir Nazor” Križ:

http://oblizeki.dnd-kriz.hr/

http://oblizeki.dnd-kriz.hr/sajam-obrta-rukotvorina-i-opg-a/

Kriški oblizeki-plakat

Tags: , , , ,