preuzmi

Ekonomska klinika organizira skup edukativnih predavanja „Akademija za OPG“

Ekonomska klinika, neprofitna organizacija studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, koji u suradnji s mentorima i vanjskim suradnicima pružaju pomoć građanima, neprofitnim udrugama te mladim i socijalnim poduzetnicima, po drugi put organizira „Akademiju za OPG“.

Akademija za OPG je zamišljena kao obrazovni program za sve OPG-ove koji se žele dodatno educirati o mogućnostima poslovnog usmjerenja prema poljoprivredi, o procesu apliciranja za sredstva iz EU fondova za male OPG-ove, pisanja poslovnog plana, efikasnog korištenja energenata, zadrugama i udruživanju te poticanju mladih na poduzetništvo u poljoprivredi.

Edukacije su besplatne, uz prethodnu najavu, i održavat će se u prostoru Ekonomskog Fakulteta u Zagrebu. Akademija je koncipirana kao set od tri odvojena predavanja, u sljedećim terminima: 13.1., 27.1 i 10.2.

LINK OVDJE.

Drugo predavanje se održava u petak 27.1.2017. od 17:00 u dv. 4, doc.dr.soc. Branka Sakić Bobić održat će predavanje na temu iz menadžmenta i poduzetništva OPG-a, a dr.sc. Marina Tomić iz marketing za OPG. Prijaviti se možete ovdje.