Dan Općine Križ

Ove godine povodom Dana Općine Križ, pripremljen je bogat sportski, kulturno umjetnički i zabavni program u kojem sudjeluje velik broj udruga s područja Općine Križ, a koje će tom prigodom posjetiteljima predstaviti svoj rad.

Program Dana Općine Križ započinje u petak 28.8.2015. godine predstavom „Šegrt Hlapić“ Amaterskog kazališta Josip Badalić iz Križa te nastupom vokalno instrumentalnog sastava Standard na pozornici koja će biti postavljena u centru Križa. Bit će tu za svakoga ponešto, od rukometnih, stolnoteniskih i ribolovnih natjecanja do motocross partya za ljubitelje ekstremnih sportova te izložbe cvijeća, kao i izložbe recikliranog tekstila i starog nakita.

Foto video klub 35 mm iz Križa pripremio je izložbu i premijeru dječjih animiranih filmova. Za najmlađe u centru Križa, 29. kolovoza, pripremljen je i zabavni park. U parku će osim zanimljivosti za najmlađe biti i Sajam obrta i rukotvorina na kojeg su prijave još u tijeku, a prijavnicu možete preuzeti ovdje. Prijavnicu pošaljite na e-mail: info@opcina-kriz.hr ili na adresu Općine Križ Trg Sv. Križa 5 10314 Križ.

Dana 29.8.2015. godine, bit će bogat program na pozornici u centru Križa u sklopu kojeg nastupaju zborovi s područja Općine Križ, Limena Glazba DVD-a Križ, a održati će se i 6. dječji folklorni susreti „Kolo sreće“ u organizaciji KUD-a Graničar te modna revija odjeće, vjenčanica i frizura butika i frizerskih salona s područja Općine Križ. Večer će svojim nastupom upotpuniti i ženska vokalna skupina „Ive“, a od 22 sata slijedi nastup tamburaškog sastava Begini.

U nedjelju 30.8.2015. godine s početkom u 11 sati u Križu će se održati 16. Međunarodni susret starodobnih vozila i Državno prvenstvo za motocikle te izložba starodobnih vozila. Višednevni program Dana Općine Križ završava 19.9.2015. godine robotičkim radionicama za djecu i odrasle Robotičko-informatičkog kluba Križ.

PROGRAM DANA OPĆINE KRIŽ

Tags: , ,