24-zagorski-gospodarski-zbor-1618

24. zagorski gospodarski zbor

Budite izlagač na 24. Zagorskom gospodarskom zboru, koji će se održati od 08. do 10. rujna 2016. godine, u sklopu trajanja manifestacije „Tjedan kajkavske kulture Krapina 2016“.

Zbor će se održati u sportskoj dvorani, šatoru i na otvorenim prostorima uz OŠ „Ljudevit Gaj“ Krapina. Na Zboru će izlagati gospodarstvenici i obrtnici iz Hrvatskog zagorja, cijele Hrvatske te susjedne Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarske.

Izlaganje na Zboru na tipski uređenom prostoru je besplatno. Zainteresiranim izlagačima za dodatnu opremu i prostor, omogućit će se izlaganje uz namirivanje troškova prema posebnom Cjeniku, kojega će se dostaviti zainteresiranim sudionicima.
Svi sudionici su obavezni za vrijeme trajanja Zagorskog gospodarskog zbora, od četvrtka 08.09.2016. do subote 10.09.2016. u radnom vremenu Sajma od 10 – 22 sata, osigurati prisutnost predstavnika izlagača.

Popis prijavljenih izlagača, prijave, skice izložbenog prostora, program događanja kao i ostali podaci dostupni su na web stranici www.zgz.hr
Također za dodatnu promociju pripremili smo povoljne sajamske „Promotivne pakete oglašavanja“ kako bi Vaše sudjelovanje na Zagorskom gospodarskom zboru učiniti što efikasnijim i korisnijim.

file-page1 file-page2