UO

16. sjednica Upravnog odbora

6.10.2015. održana je 16. sjednica Upravnog odbora LAG-a Moslavina. Sjednici su nazočili: Andrija Rudić, Velimir Žunac, Marko Magdić, Ana Strilić, Elvira Babić Marković, Mario Ribar, Aida Sučić, Valentina Rebrović, Vesna Glavica-Svoboda, Emina Burek, Maja Angjal, Romana Fezi Martinić, Slađana Kosanović, Sven Đozo i Branka Filipović kao članovi UO te Anica Lenart, Marina Knežević i Ivan Novak kao zaposlenici LAG-a Moslavina.

Sjednica je započela u 14:00h, a Dnevni red bio je:

  1. Kratak izvještaj aktivnosti i najava nadolazećih aktivnosti LAG-a
  2. Prijava na projekt Nacionalne zaklade – predfinanciranje
  3. Izrada Lokalne razvojne strategije LAG-a Moslavina
  4. Nabava potrebne opreme (multifunkcijski uređaj – printer, fotoaparat, uredski stolci)
  5. Razno (pristupnice za učlanjenje, ponuda SuperRadio, portal info@moslavacki.info)

Voditeljica LAG-a Moslavina je za početak nazočne upoznala sa svim aktivnostima provedenima od prošlog UO, prvenstveno o prolasku LAG-a na natječaju za provođenje Podmjere 19.1., o kojoj smo već izvijestili na našoj WEB i FB stranici.

Isto tako, osvrnula se na trenutno financijsko stanje LAG-a te objasnila UO kako zbog problema likvidnosti (isplate sredstava kvartalno u Podmjeri 19.1.) kreće i prijava na natječaj Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Prolaskom na ovom natječaju osigurala bi se sredstava za normalno funkcioniranje LAG-a, a riječ je o beskamatnoj pozajmici.

Osim toga, naglasak je stavila na izradu LRS, koja mora biti izrađena i usvojena na UO do 2.4.2016.. Ovim putem još Vas jednom pozivamo na dostavu Vaših projektnih ideja kako bi bile uvrštene u LRS. Obrazac možete preuzeti ovdje.

Na UO dogovorena je i kupovina multifunkcijskog uređaja, fotoaparata i uredskih stolica te su u članstvo primljeni: Udruga žena “ISKRA” kao pridruženi član, PC Garešnica d.o.o. te Informatički klub “Virus” Kapelica. Nakon predstavljenih ponuda za suradnju UO je odlučio zatražiti dodatnu ponudu SuperRadia te pristao na suradnju s portalom Moslavački Info.

1 2 3 4 5 6 7

Tags: , , ,